Samtale, velkomstdrink, snacks og festmiddag

Hvordan kan man spise mere bæredygtigt? Få inspiration leveret på en tallerken, når Shima inviterer til bæredygtig festmiddag i Ceresbyen.

Vi har inviteret Jakob Clausen, ejer af Clausens Fiskehandel og Anne Louise Dannesboe Nielsen, institutleder på Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet til en snak om, hvor vores fødevarer kommer fra.

Det kan være svært at navigere i de mange råd om, hvordan man lever mere bæredygtigt. For mange føles tanken om at skifte hakket oksekød ud med linser lidt overvældende - men måske findes der en mere overskuelig vej til at passe bedre på kloden? Som forbrugere møder vi som regel først fødevarer i supermarkedet, og derfor kan det være svært at forholde sig til, hvordan de faktisk bliver produceret.

For at skabe mere klarhed og inspirere til en mere bæredygtig kost, inviterer vi til en tankevækkende middag, hvor du bogstaveligt talt får serveret gode råd på en tallerken. Vi serverer velkomstdrink, snacks og tre serveringer med fokus på klima, baseret på lokale og sæsonbaserede råvarer.

Aftenen begynder med en kort introduktion, velkomstdrink og snack, hvor vi får de overordnede perspektiver på bæredygtig fødevareproduktion på bordet. Under middagen præsenteres retterne med fortællinger om råvarerne, og til slut samler vi op i en samtale om, hvordan vores valg i køkkenet hænger sammen med globale udfordringer omkring klima, ressourcer og ansvarligt forbrug. Menuen offentliggøres, når vi nærmer os marts, og vi glæder os.

Arrangør: Shima Aarhus, Ramen-bar

Føj holdet til favoritter

Praktisk Information

Relateret link
Samarbejdspartnere

Shima Aarhus